Кулінар » СУПИ » Супи різні » Суп з чечевиці (2)

Суп з чечевиці (2)


Кількість порцій: -
Час приготування: -
Тип страви: Супи різні
Національна кухня: -

Необхідні продукти:
сочевиця суха - 2 склянки
рулька свиняча - 1 шт. (600 г)
корейка копчена, нарізана кубиками - 1 стакан
ковбаса свиняча, нарізана кружечками - 200 г
картопля очищений і нарізаний тонкими кружечками - 5 шт.
цибуля ріпчаста, подрібнений - 2 головки
цибулю-порей, подрібнений - 2 стебла
корінь петрушки, подрібнений - 4 шт.
зелень петрушки, подрібнена - 2 ст. ложки
лавровий лист - 1 шт.
сіль - 2 ст. ложки

Спосіб приготування:
Сочевицю промити і замочити на ніч у 3 склянках холодної води. На наступний день сочевицю відварити в цій же воді протягом 1 години при закритій кришці. Потім додати рульку, корейку, картопля, ріпчаста цибуля і порей, корінь петрушки. Відварити протягом 2 годин до розм'якшення м'яса, час від часу помішуючи. Після цього рульку вийняти, бульйон процідити, м'ясо відокремити від кісток і нарізати невеликими шматочками. Продовжити варити суп до загустіння з додаванням солі і лаврового листа. Потім лавровий лист вийняти, покласти в суп нарізані варене м'ясо і ковбасу, проварити на слабкому вогні протягом 5 хвилин. Перед подачею посипати зеленню петрушки.

Калорійність: Низька