Пампушки з шоколадом


Пампушки з шоколадомКількість порцій: 6
Час приготування: 1 ч. бродіння
Тип страви: Борошняні вироби різні
Національна кухня: -

Необхідні продукти:
мука пшенична - 1 кг
дріжджі пресовані - 20 г
яйця - 3 шт.
цукор - 3 /4 склянки
вода - 1 1 /2 склянки
сіль - 1 ч. ложка

Спосіб приготування:
1. Дріжджі розведіть склянкою теплої води, додайте половину норми цукру, третю частину борошна, замісити опару і залиште її на 30 хвилин в теплому місці. 2. Влийте в опару воду, що залишилася, додайте яйця, борошно, сіль, знову замісити тісто і залиште його на 2 години. Під час бродіння зробіть 2-3 обминання. 3. З готового тіста скачайте кульки і залиште їх на 20 хвилин для вистоювання. 4. Варіть пампушки на пару до готовності. Потім охолодіть. 5. Перед подачею оформите розтопленим білим і темним шоколадом.

Калорійність: Середня