Пиріжки з сиром


Пиріжки з сиромКількість порцій: 8
Час приготування: 45 хв. охолодження
Тип страви: Борошняні вироби різні
Національна кухня: -

Необхідні продукти:
борошно пшеничне - 250 г
яйце - 1 шт.
сметана - 3 ст. ложки
сіль - 1 /5 ч. ложки
масло вершкове або маргарин - 50 г
сир сулугуні або твердий - 200 г
масло рослинне - 2 склянки
мед - 6 ст. ложок
цедра 1 лимона терта

Спосіб приготування:
Для тіста борошно порубати з маслом, додати яйце, сметану і сіль. Замісити тісто і витримати його в холодильнику 30 хвилин. Для начинки сир натерти на крупній тертці і змішати з цедрою. Тісто тонко розкачати, вирізати кружальця діаметром 10 см. На кожен кружечок покласти трохи начинки, згорнути у формі півмісяця і притиснути краю. Смажити пиріжки у великій кількості олії до золотистого кольору, викладати на паперовий рушник, щоб вбрався жир. Пиріжки викласти на блюдо і полити медом. Подати на десерт.

Калорійність: Середня