Кулінар » САЛАТИ » Салати з птицею і дичиною » Салат з курки з бринзою

Салат з курки з бринзою


Салат з курки з бринзоюКількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.
Тип страви: Салати з птицею і дичиною
Національна кухня: -

Необхідні продукти:
філе куряче - 2 шт.
салат зелений - 1 качан
бринза - 140 г
арахіс - 100 г
мед - 2 ст. ложки
гірчиця - 2 ч. ложки
рослинне масло - 1 ст. ложка
оливкова олія - 2 ст. ложки
сік лимонний - 1 ст. ложка
перець чорний мелений
сіль

Спосіб приготування:
1. Філе наріжте кубиками зі стороною 1 см. 2. Мед змішайте з гірчицею в однорідну масу. 3. Змішайте філе з медово-гірчичною сумішшю так, щоб вона покривала шматочки філе з усіх боків, і витримайте 10-15 хвилин. 4. Шматочки філе обсмажте на олії до золотистого кольору, охолодіть. 5. Бринзу наріжте дрібними кубиками. 6. Арахіс обсмажити на сухій сковороді. 7. Листя салату крупно нарвіть, укладіть на блюдо. 8. На листя салату викладіть обсмажене філе, посипте горіхами. 9. Для соусу лимонний сік змішайте з сіллю і перцем, влийте оливкове масло і ретельно перемішайте. При подачі полийте салат приготовленим соусом. ВА ІАНТ: Спробуйте також приготувати цей салат з кедровими горішками. Замість бринзи можна взяти сир фета або сулугуні.

Калорійність: Низька