Печиво на пиві


Печиво на пивіКількість порцій: -
Час приготування: 30 хв.
Тип страви: Печиво
Національна кухня: -

Необхідні продукти:
борошно пшеничне - 320 г
пиво - 1/2 склянки
маргарин - 200 г
цукор для розкочування печива - 120 г

Спосіб приготування:
Маргарин рубають і розтирають з борошном, щоб маса нагадувала хлібні крихти, додають пиво і замішують тісто. Готове тісто загортають у пергамент і витримують в холодільніке1 годину.
Тісто розкачують на цукровому піску в пласт товщиною 0,5 см, вирізують печиво будь-якої форми і роблять виделкою проколи на поверхні. Випікають в духовці при 250 ° С протягом 4-6 хвилин до золотистого кольору.

Калорійність: Середня