Кулінар » ОСНОВНІ СТРАВИ » Запіканки » Запіканка з м'ясом і картоплею

Запіканка з м'ясом і картоплею


Запіканка з м'ясом і картоплеюКількість порцій: 6
Час приготування: 1 ч. 20 хв.
Тип страви: Запіканки
Національна кухня: -

Необхідні продукти:
перець чорний мелений, сіль за смаком
насіння кмину за смаком
сухарі панірувальні - 2 ст. ложки
вершки густі - 1 стакан
оливкова олія - 2 ст. ложки
картопля - 3 шт.
капуста цвітна - 200 г
фарш м'ясний - 200 г
брокколі - 200 г
цибуля ріпчаста - 1 головка

Спосіб приготування:
Фарш обсмажте на олії. Цибулю дрібно порубати, з'єднайте з фаршем. Цвітну капусту і брокколі розберіть на суцвіття. Картоплю наріжте кубиками. Овочі припустіть. Вершки з'єднайте з кмином, посоліть і поперчіть. У форму, змащену маслом, укладете шарами овочі та фарш, залийте вершками і посипте сухарями. Запікайте 15-20 хвилин при 180-200 ° С. При подачі посипати запіканку рубаною зеленню.

Калорійність: Середня