Кулінар » ОСНОВНІ СТРАВИ » Каші » Каша рисова, запечена в гарбузі

Каша рисова, запечена в гарбузі


Каша рисова, запечена в гарбузіКількість порцій: 8
Час приготування: 40 хвилин
Тип страви: Каші
Національна кухня: -

Необхідні продукти:
гарбуз - 1 шт.
рис - 1 стакан
вода - 2 1 /2 склянки
сметана - 1 стакан
вершкове масло - 2 ст. ложки
кишмиш - 1 стакан
яйця - 3 шт.
цукор - 1 /2 склянки
кориця мелена - 1 /4 ч. ложка

Спосіб приготування:
1. У гарбуза зрізати верхівку, видалити зерна і частину м'якоті так, щоб залишилися стінки завтовшки 1 см. 2. ис залийте окропом, посоліть і зваріть. 3. Змішати кашу з половиною подрібненої м'якоті гарбуза і варіть до готовності. Кашу злегка остудіть, з'єднайте зі сметаною, вершковим маслом, кишмиш, корицею, цукром і жовтками. 4. Яєчні білки збити в піну, акуратно ввести в масу і перемішати. 5. Наповнити гарбуз приготовленою масою, накрити вирізаною кришкою і запал 30-40 хвилин при 160С. 6. При подачі можна зробити з гарбуза «карету», вирізавши з паперу «колеса» і «віконце».

Калорійність: Низька